Verjaardag Feest in De Dubbelde Palmboom

Verjaardag Feest in De Dubbelde Palmboom Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen hun verjaardag vieren in De Dubbelde Palmboom. Samen met maximaal 9 andere kinderen gaat de jarige op zoek naar het verhaal achter de vermiste koffer. Mogen we hem open maken, moeten we hem terugbrengen naar de eigenaar, en hoe dan? Onder begeleiding van een museummedewerker onderzoeken de kinderen de koffer, doen opdrachten en maken een reis door de tijd. Natuurlijk hoort er ook taart, limonade en een cadeautje voor de jarige bij! Het feestje duurt ongeveer anderhalf uur. Museum De Dubbelde Palmboom is een voormalig graanpakhuis, waarin nu de vaste opstelling Knooppunt Rotterdam te zien is, met de ontwikkeling van de stad Rotterdam door de eeuwen heen. Inl. www.hmr.rotterdam.nl/museum/dubbeldepalmboom

Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen hun verjaardag vieren in De Dubbelde Palmboom. Samen met maximaal 9 andere kinderen gaat de jarige op zoek naar het verhaal achter de vermiste koffer. Mogen we hem open maken, moeten we hem terugbrengen naar de eigenaar, en hoe dan? Onder begeleiding van een museummedewerker onderzoeken de kinderen de koffer, doen opdrachten en maken een reis door de tijd.

Natuurlijk hoort er ook taart, limonade en een cadeautje voor de jarige bij! Het feestje duurt ongeveer anderhalf uur. Museum De Dubbelde Palmboom is een voormalig graanpakhuis, waarin nu de vaste opstelling Knooppunt Rotterdam te zien is, met de ontwikkeling van de stad Rotterdam door de eeuwen heen. Inl. www.hmr.rotterdam.nl/museum/dubbeldepalmboom