Varkensvrouw

Varkensvrouw Golden Palace speelt de komedie Varkensvrouw, over een vrouw die liever met varkens leeft dan met mensen. Haar baby is een big. De mensen in het dorp keuren het af, vooral de mannen. De huwelijksmarkt is al zo krap. En dus krijgt zij bezoek van de melkboer, de postbode, de boerenknecht en van de dame van de Rijksdienst voor de Keuring van Vee en Vlees. Met hoofdrollen van Ingrid Wender (vrouw) en Minou Bosua (keurdame), beter bekend als De Bloeiende Maagden. Première 9 maart Toneelschuur, Haarlem. Tournee t/m 31 maart. Inl. www.goldenpalace.nl. Foto Ben van Duin Golden Palace speelt de komedie Varkensvrouw, over een vrouw die liever met varkens leeft dan met mensen. Haar baby is een big. De mensen in het dorp keuren het af, vooral de mannen. De huwelijksmarkt is al zo krap. En dus krijgt zij bezoek van de melkboer, de postbode, de boerenknecht en van de dame van de Rijksdienst voor de Keuring van Vee en Vlees. Met hoofdrollen van Ingrid Wender (vrouw) en Minou Bosua (keurdame), beter bekend als De Bloeiende Maagden. Première 9 maart Toneelschuur, Haarlem. Tournee t/m 31 maart. Inl. www.goldenpalace.nl. Foto Ben van Duin Duin, Ben van

Golden Palace speelt de komedie Varkensvrouw, over een vrouw die liever met varkens leeft dan met mensen. Haar baby is een big. De mensen in het dorp keuren het af, vooral de mannen. De huwelijksmarkt is al zo krap. En dus krijgt zij bezoek van de melkboer, de postbode, de boerenknecht en van de dame van de Rijksdienst voor de Keuring van Vee en Vlees. Met hoofdrollen van Ingrid Wender (vrouw) en Minou Bosua (keurdame), beter bekend als De Bloeiende Maagden.

Première 9 maart Toneelschuur, Haarlem. Tournee t/m 31 maart. Inl. www.goldenpalace.nl.