Vallende ster

Vallende ster René van ’t Hof speelt bij het Onafhankelijk Toneel de monoloog Vallende ster, naar de novelle van J.Bernlef, over een variétékunstenaar in coma, op de avond van zijn dood. Hij overdenkt zijn leven en werken. Sinds hij zijn geheugen verloor tijdens een voorstelling van Beckett, is de artiest bang dat hij geen tekst meer kan onthouden. Dus achter het gordijn staat een souffleur klaar die kleine briefjes tekst het toneel opschuift. Vallende ster toont de aftakeling, het vergeten, het niemandsland tussen leven en dood, en de vlietende grens tussen werkelijkheid en koortsachtige verbeelding. Première 15 maart O.T. Theater, Rotterdam. Tournee t/m 22/4. Inl.: www.ot-rotterdam.nl Foto Leo van Velzen Rotterdam, 14-02-07. Gerrit Timmers en Rene van 't Hof repeteren een nieuwe voorstelling van het Onafhankelijk Toneel. Foto Leo van Velzen NrcHb Velzen, Leo van

René van ’t Hof speelt bij het Onafhankelijk Toneel de monoloog Vallende ster, naar de novelle van J.Bernlef, over een variétékunstenaar in coma, op de avond van zijn dood. Hij overdenkt zijn leven en werken. Sinds hij zijn geheugen verloor tijdens een voorstelling van Beckett, is de artiest bang dat hij geen tekst meer kan onthouden. Dus achter het gordijn staat een souffleur klaar die kleine briefjes tekst het toneel opschuift. Vallende ster toont de aftakeling, het vergeten, het niemandsland tussen leven en dood, en de vlietende grens tussen werkelijkheid en koortsachtige verbeelding.

Première 15 maart O.T. Theater, Rotterdam. Tournee t/m 22/4. Inl.: www.ot-rotterdam.nl