Ultragroen vliegtuig

Ultragroen vliegtuig De Technische Universiteit in Delft is bezig een team van onderzoekers te vormen, die samen in de komende vier jaar een extreem milieuvriendelijk vliegtuig zullen uitdenken. Vanaf april gaan ze aan de slag, maar er zijn al ideeën. Zo zal het vliegtuig waarschijnlijk geen staart hebben, omdat dat de vaart belemmert. Gedacht wordt aan een rond vliegtuig dat gemaakt is van vervormbare materialen en dat 125 passagiers kan vervoeren. (het plaatje komt van de TU Delft) Teken het vliegtuig van de toekomst! Stuur het naar NRC Handelsblad, kinderpagina, postbus 3372, 1001 AD Amsterdam. De Technische Universiteit in Delft is bezig een team van onderzoekers te vormen, die samen in de komende vier jaar een extreem milieuvriendelijk vliegtuig zullen uitdenken. Vanaf april gaan ze aan de slag, maar er zijn al ideeën. Zo zal het vliegtuig waarschijnlijk geen staart hebben, omdat dat de vaart belemmert. Gedacht wordt aan een rond vliegtuig dat gemaakt is van vervormbare materialen en dat 125 passagiers kan vervoeren. (het plaatje komt van de TU Delft) vliegende schotel

De Technische Universiteit in Delft is bezig een team van onderzoekers te vormen, die samen in de komende vier jaar een extreem milieuvriendelijk vliegtuig zullen uitdenken. Vanaf april gaan ze aan de slag, maar er zijn al ideeën. Zo zal het vliegtuig waarschijnlijk geen staart hebben, omdat dat de vaart belemmert. Gedacht wordt aan een rond vliegtuig dat gemaakt is van vervormbare materialen en dat 125 passagiers kan vervoeren. (het plaatje komt van de TU Delft)

Teken het vliegtuig van de toekomst! Stuur het naar NRC Handelsblad, kinderpagina, postbus 3372, 1001 AD Amsterdam.