Televisie Overige Films

Envy (Barry Levinson, 2004, VS). Eenduidige komedie waarin Ben Stiller en Jack Black de beste maatjes zijn, totdat de laatste multimiljonair wordt dankzij de uitvinding van een oplosmiddel voor hondenpoep. Zwerver Christopher Walken biedt uitkomst. De regisseur maakte eerder o.a. Rain Man. RTL5, 20.30-22.30u.

Pitch Black (David Twohy, 2000, Australië/VS). Staaltje science fiction is tamelijk fantasieloze B-film. Op verre, duistere planeet gestrande ruimtereizigers, onder wie monstercrimineel Vin Diesel, worden geconfronteerd met futuristische dino’s. RTL7, 22.30-0.29u.

Two Girls and a Guy (James Toback, 1997, VS). Regisseur van o.a. Fingers en Exposed draaide in elf dagen in één appartement de confrontatie tussen twee vrouwen en hun - naar hen nu pas blijkt - gemeenschappelijke minnaar, een goedgebekte acteur. Met o.a. Heather Graham en Robert Downey jr. (België 2, 22.40-1.05u.