Retro Revival 80’s in Paradiso

Retro Revival 80’s in Paradiso Eightieskoningin Sheila E komt voor een comeback-concert naar Paradiso, Amsterdam. Ook om één avond weer verenigd te zijn met saxofoniste Candy Dulfer, met wie ze al samen muziek maakte in de Prince-tijd. Sheila E zal in Paradiso te horen zijn samen met C.O.E.D., Chronicles of Every Diva, dat bestaat uit Cassandra O’Neall (keyboard, zang), Rhonda Smith (bas, zang) en Kat Dyson (gitaar, zang). Sheila E., special guest Candy Dulfer, 12 maart, Paradiso Amsterdam, www.paradiso.nl Eightieskoningin Sheila E komt voor een comeback-concert naar Paradiso, Amsterdam. Ook om één avond weer verenigd te zijn met saxofoniste Candy Dulfer, met wie ze al samen muziek maakte in de Prince-tijd. Sheila E zal in Paradiso te horen zijn samen met C.O.E.D., Chronicles of Every Diva, dat bestaat uit Cassandra O’Neall (keyboard, zang), Rhonda Smith (bas, zang) en Kat Dyson (gitaar, zang). Sheila E., special guest Candy Dulfer, 12 maart, Paradiso Amsterdam, www.paradiso.nl

Eightieskoningin Sheila E komt voor een comeback-concert naar Paradiso, Amsterdam. Ook om één avond weer verenigd te zijn met saxofoniste Candy Dulfer, met wie ze al samen muziek maakte in de Prince-tijd. Sheila E zal in Paradiso te horen zijn samen met C.O.E.D., Chronicles of Every Diva, dat bestaat uit Cassandra O’Neall (keyboard, zang), Rhonda Smith (bas, zang) en Kat Dyson (gitaar, zang).

Sheila E., special guest Candy Dulfer, 12 maart, Paradiso Amsterdam, www.paradiso.nl