Pop MySpace-hype Arctic Monkeys in Amsterdam

Pop MySpace-hype Arctic Monkeys in Amsterdam Ze waren dé MySpacehype van 2006, de Arctic Monkeys, en nu geven ze in Nederland een eenmalig optreden in de Melkweg in Amsterdam, ter promotie van hun nieuwe single Brainstorm, van het nieuwe album Favourite Worst Nightmare. Favourite Worst Nightmare is de opvolger van het debuutalbum Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not, dat begin 2006 verscheen en in Groot- Brittannië het meest succesvolle debuutalbum aller tijden werd. Het succes van dit album en de single I Bet You Look Good on the Dancefloor maakte het jonge viertal uit Sheffield bekend op het Europese vaste land, in de Verenigde Staten en in Japan. Nu al worden ze vergeleken met acts als Oasis, The Strokes en The Jam. Arctic Monkeys, 10 maart, Melkweg, Amsterdam, www.melkweg.nl Arctic Monkeys Terlaak, Andreas

Ze waren dé MySpacehype van 2006, de Arctic Monkeys, en nu geven ze in Nederland een eenmalig optreden in de Melkweg in Amsterdam, ter promotie van hun nieuwe single Brainstorm, van het nieuwe album Favourite Worst Nightmare. Favourite Worst Nightmare is de opvolger van het debuutalbum Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not, dat begin 2006 verscheen en in Groot- Brittannië het meest succesvolle debuutalbum aller tijden werd. Het succes van dit album en de single I Bet You Look Good on the Dancefloor maakte het jonge viertal uit Sheffield bekend op het Europese vaste land, in de Verenigde Staten en in Japan. Nu al worden ze vergeleken met acts als Oasis, The Strokes en The Jam.

Arctic Monkeys, 10 maart, Melkweg, Amsterdam, www.melkweg.nl