Nederlands Duel Beef en Pete Philly & Perquisite

Nederlands Duel Beef en Pete Philly & Perquisite In de Red Bull Soundclash-serie, een serie muzikale duels tussen twee Nederlandse topacts, strijden op 14 maart Beef en Pete Philly en Perquisite tegen elkaar in Paradiso Amsterdam. Beef kennen we als de energieke, opgewekte vertolker van echte Nederreggae, Pete Philly als de Engelstalige Haarlemse rapper wiens teksten door Perquisite ontspannen muzikaal worden omlijst. Deze acts nemen het in verschillende rondes tegen elkaar op tijdens een unieke jam sessie waarin ze muzikaal op elkaar reageren. Soundclash: Pete Philly versus Beef, 14 maart, Paradiso, Amsterdam, www.paradiso.nl BEEF, ZANGER PIETER t.a.v. muziekredaktie FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

In de Red Bull Soundclash-serie, een serie muzikale duels tussen twee Nederlandse topacts, strijden op 14 maart Beef en Pete Philly en Perquisite tegen elkaar in Paradiso Amsterdam. Beef kennen we als de energieke, opgewekte vertolker van echte Nederreggae, Pete Philly als de Engelstalige Haarlemse rapper wiens teksten door Perquisite ontspannen muzikaal worden omlijst. Deze acts nemen het in verschillende rondes tegen elkaar op tijdens een unieke jam sessie waarin ze muzikaal op elkaar reageren.

Soundclash: Pete Philly versus Beef, 14 maart, Paradiso, Amsterdam, www.paradiso.nl