Musical Zeven- slotensnoepjes

Peer en Pien Batits, eigenaars van de snoepwinkel van Zevensloten, maken hun snoepjes nog zelf, naar een eeuwenoud geheim familierecept. Bijdehandjes, roomsoezen, mazzeltoffees en kandijenkletsers zijn in de winkel te koop. En met succes! Op een dag komt J.P.M. Flik, directeur van de grootste snoepfabriek van het land, bij toeval in de snoepwinkel terecht. Na het proeven van een mazzeltoffee moet en zal hij het geheime recept in handen krijgen. Met leugen, list en bedrog lijkt het hem bijna te lukken. De snoepwinkel van Zevensloten, t/m 6 mei in het Hofpleintheater, Rotterdam. 010-2435050 of www. jeugdtheaterhofplein.nl

Peer en Pien Batits, eigenaars van de snoepwinkel van Zevensloten, maken hun snoepjes nog zelf, naar een eeuwenoud geheim familierecept. Bijdehandjes, roomsoezen, mazzeltoffees en kandijenkletsers zijn in de winkel te koop. En met succes! Op een dag komt J.P.M. Flik, directeur van de grootste snoepfabriek van het land, bij toeval in de snoepwinkel terecht. Na het proeven van een mazzeltoffee moet en zal hij het geheime recept in handen krijgen. Met leugen, list en bedrog lijkt het hem bijna te lukken.

De snoepwinkel van Zevensloten, t/m 6 mei in het Hofpleintheater, Rotterdam. 010-2435050 of www. jeugdtheaterhofplein.nl