Music and Lyrics met Hugh & Drew

Music and Lyrics met Hugh & Drew Fijne romcom waarin deze keer Hugh Grant en Drew Barrymore niet zonder elkaar kunnen, zoals… eh… music and lyrics. Hij: verlopen popster. Zij: getalenteerde tekstschrijfster, maar dat moet onder haar uiterlijk van huishoudster dan wel eerst even ontdekt worden. Komt goed uit, want hij moet instant hit schrijven voor een Britney Spears kloon. Hilarische openingsscène doet terugverlangen naar de jaren tachtig. Regie: Marc Lawrence, met: Hugh Grant, Drew Barrymore

Fijne romcom waarin deze keer Hugh Grant en Drew Barrymore niet zonder elkaar kunnen, zoals… eh… music and lyrics. Hij: verlopen popster. Zij: getalenteerde tekstschrijfster, maar dat moet onder haar uiterlijk van huishoudster dan wel eerst even ontdekt worden. Komt goed uit, want hij moet instant hit schrijven voor een Britney Spears kloon. Hilarische openingsscène doet terugverlangen naar de jaren tachtig. Regie: Marc Lawrence, met: Hugh Grant, Drew Barrymore