Londen Het gezicht van mode

Londen Het gezicht van mode In de Londense National Portrait Gallery een overzicht van het werk van de bekendste hedendaagse modefotografen: Mert Alas & Marcus Piggott, Steven Meisel, Corinne Day, Paolo Roversi en Mario Sorrenti. Corinne Day, zelf oud-model, is met haar foto’s in I-D en The Face al ruim vijftien jaar verantwoordelijk voor de ‘heroïne chic’ look in de jaren negentig, die in fraai contrast staat met het romantischere werk van Paolo Roversi voor Harpers Bazaar en Vogue. Face of Fashion, t/m 28 mei, National Portrait Gallery in Londen. www.npg.org.uk Kate's Flat, 1993 by Corinne DayBritish Vogue, June 1993 DayBritish, Corinne

In de Londense National Portrait Gallery een overzicht van het werk van de bekendste hedendaagse modefotografen: Mert Alas & Marcus Piggott, Steven Meisel, Corinne Day, Paolo Roversi en Mario Sorrenti. Corinne Day, zelf oud-model, is met haar foto’s in I-D en The Face al ruim vijftien jaar verantwoordelijk voor de ‘heroïne chic’ look in de jaren negentig, die in fraai contrast staat met het romantischere werk van Paolo Roversi voor Harpers Bazaar en Vogue.

Face of Fashion, t/m 28 mei, National Portrait Gallery in Londen. www.npg.org.uk