Literatuur Dag van de literatuur

Literatuur Dag van de literatuur Donderdag 15 maart is de tiende Dag van de Literatuur. Doel van dit festival is jongeren enthousiast maken voor lezen. Een greep uit de gasten: Joost Zwagerman, Tommy Wieringa, Vrouwkje Tuinman, Kader Abdolah, René Appel, Abdelkader Benali, Bart Chabot, Tjitske Jansen, Arthur Japin, Geert Mak, Jan Siebelink. Verder praat René Mioch met Ronald Giphart, Khalid Boudou, Kluun, Bracha van Doesburgh, Robert Jan Westdijk en Paula van der Oest over boekverfilmingen. Dag van de literatuur, www.bulkboek.net/dvdl Joost Zwagerman,auteur. foto VINCENT MENTZEL/NRCH ==F/C== Amsterdam,Felix meritis 22 september 2006 Mentzel, Vincent

Donderdag 15 maart is de tiende Dag van de Literatuur. Doel van dit festival is jongeren enthousiast maken voor lezen. Een greep uit de gasten: Joost Zwagerman, Tommy Wieringa, Vrouwkje Tuinman, Kader Abdolah, René Appel, Abdelkader Benali, Bart Chabot, Tjitske Jansen, Arthur Japin, Geert Mak, Jan Siebelink. Verder praat René Mioch met Ronald Giphart, Khalid Boudou, Kluun, Bracha van Doesburgh, Robert Jan Westdijk en Paula van der Oest over boekverfilmingen.

Dag van de literatuur, www.bulkboek.net/dvdl