Licht en schaduw in het werk van Paul Chan

De eerste grote museale presentatie in Europa van Paul Chan (1973, Hongkong) bestaat uit grote projecties, houtskooltekeningen, collages en digitale studies. De werken zijn samengebracht rond de animatiereeks The 7 Lights, waar Chan sinds 2005 aan werkt en die uiteindelijk zeven projecties zal omvatten. In de tentoonstelling in het Stedelijk Museum CS staan licht en schaduw centraal. Paul Chan - Lights and Drawings, 9 maart t/m 10 juni, Stedelijk Museum, Amsterdam, www.stedelijk.nl

De eerste grote museale presentatie in Europa van Paul Chan (1973, Hongkong) bestaat uit grote projecties, houtskooltekeningen, collages en digitale studies. De werken zijn samengebracht rond de animatiereeks The 7 Lights, waar Chan sinds 2005 aan werkt en die uiteindelijk zeven projecties zal omvatten. In de tentoonstelling in het Stedelijk Museum CS staan licht en schaduw centraal.

Paul Chan - Lights and Drawings, 9 maart t/m 10 juni, Stedelijk Museum, Amsterdam, www.stedelijk.nl