Freedom Writers

Freedom Writers Zoals de jaren tachtig Robin Williams hadden in Dead Poets Society en de jaren negentig Michelle Pfeiffer in Dangerous Minds, zo mag nu Hilary Swank het krijtje ter hand nemen. Gebaseerd op de ware gebeurtenissen op een school vol kansarme kids in Long Beach, Californië, brengt zij de vechtersbazen en analfabeten aan het lezen. En zelf aan het schrijven. Allemaal echt gebeurd. Regie: Richard LaGravenese, met; Hilary Swank e.a. Hilary Swank as Erin Gruwell. Trueblood, Jamie

Zoals de jaren tachtig Robin Williams hadden in Dead Poets Society en de jaren negentig Michelle Pfeiffer in Dangerous Minds, zo mag nu Hilary Swank het krijtje ter hand nemen. Gebaseerd op de ware gebeurtenissen op een school vol kansarme kids in Long Beach, Californië, brengt zij de vechtersbazen en analfabeten aan het lezen. En zelf aan het schrijven. Allemaal echt gebeurd.

Regie: Richard LaGravenese, met; Hilary Swank e.a.