Expositie ‘De Kleine Prins’ te zien in Villa Zebra

Expositie ‘De Kleine Prins’ te zien in Villa Zebra In Villa Zebra is een nieuwe grote tentoonstelling te zien voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De interactieve tentoonstelling De Kleine Prins is gebaseerd op het bekende verhaal van de Franse schrijver Antoine de Saint-Exupéry, waarin een piloot een noodlanding maakt in de woestijn. Hij komt de kleine prins tegen die hem vertelt van een aantal ontmoetingen met volwassenen op zijn reis langs verschillende planeten. Bij een bezoek aan de tentoonstelling kijken kinderen eerst naar een filmpje waarin acteur en theatermaker Peter Faber het verhaal van de kleine prins vertelt. Dan krijgen ze een plattegrond van het heelal. Hiermee gaan ze op ontdekkingsreis door de tentoonstelling. De kleine prins, t/m 2 september, Villa Zebra, Rotterdam. 010 -241 17 17 of www.villazebra.nl Uit: De Kleine Prins van Antoine de Saint-Exupéry

In Villa Zebra is een nieuwe grote tentoonstelling te zien voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De interactieve tentoonstelling De Kleine Prins is gebaseerd op het bekende verhaal van de Franse schrijver Antoine de Saint-Exupéry, waarin een piloot een noodlanding maakt in de woestijn. Hij komt de kleine prins tegen die hem vertelt van een aantal ontmoetingen met volwassenen op zijn reis langs verschillende planeten.

Bij een bezoek aan de tentoonstelling kijken kinderen eerst naar een filmpje waarin acteur en theatermaker Peter Faber het verhaal van de kleine prins vertelt. Dan krijgen ze een plattegrond van het heelal. Hiermee gaan ze op ontdekkingsreis door de tentoonstelling.

De kleine prins, t/m 2 september, Villa Zebra, Rotterdam. 010 -241 17 17 of www.villazebra.nl