Dvd Cabaret Myjer rapt, springt en schreeuwt

Dvd Cabaret Myjer rapt, springt en schreeuwt In 2004 kwam cabaretier Jochem Myier met zijn derde programma: Yeee-Haa! Na ruim 300 voorstellingen, allemaal uitverkocht, is de show nu op dvd te koop. In Yeee-Haa! speelt Myjer in zijn eentje triviant. Hij moet de gekleurde driehoekjes verzamelen om zijn leven compleet te maken. Zo gaat hij sal- sadansen met een negerin, moet hij altijd blijven lachen en zoekt hij zijn grote liefde. En natuurlijk gaat alles in razend tempo: Myjer rent, rapt, zingt, springt en schreeuwt aan één stuk door. LvdS Jochem Myjer: Yeee-Haa! ****- Met medewerking van Elda Dorren, Jacob Haagsma, Frank Provoost, Leonie van der Schraaf, Saul van Stapele en Jan Vollaard En natuurlijk gaat alles in razend tempo: Myjer rent, rapt, zingt, springt en schreeuwt aan één stuk door. LvdS Jochem Myjer: Yeee-Haa!

In 2004 kwam cabaretier Jochem Myier met zijn derde programma: Yeee-Haa! Na ruim 300 voorstellingen, allemaal uitverkocht, is de show nu op dvd te koop. In Yeee-Haa! speelt Myjer in zijn eentje triviant. Hij moet de gekleurde driehoekjes verzamelen om zijn leven compleet te maken. Zo gaat hij sal- sadansen met een negerin, moet hij altijd blijven lachen en zoekt hij zijn grote liefde. En natuurlijk gaat alles in razend tempo: Myjer rent, rapt, zingt, springt en schreeuwt aan één stuk door. LvdS

Jochem Myjer: Yeee-Haa!

****-

Met medewerking van Elda Dorren, Jacob Haagsma, Frank Provoost, Leonie van der Schraaf, Saul van Stapele en Jan Vollaard