Dvd Braziliaans Straatwijze rauwheid en muzikaal plezier

Dvd Braziliaans Straatwijze rauwheid en muzikaal plezier Liefhebbers van de Braziliaanse zanger Seu Jorge zullen hun vingers aflikken bij deze live-cd plus dvd. Ao Vivo is de registratie van een optreden in São Paulo van Jorge en Ana Carolina, met wie hij in Brazilië de lijst van meest populaire artiesten aanvoert. Er is een knetterende chemie tussen de twee. De charismatische straatwijze rauwheid van Seu Jorge, en het aanstekelijke muzikale plezier van Ana Carolina maken deze registratie onweerstaanbaar. ED Ana y Jorge: Ao Vivo Sony/BMG ****- Met medewerking van Elda Dorren, Jacob Haagsma, Frank Provoost, Leonie van der Schraaf, Saul van Stapele en Jan Vollaard Liefhebbers van de Braziliaanse zanger Seu Jorge zullen hun vingers aflikken bij deze live-cd plus dvd. Ao Vivo is de registratie van een optreden in São Paulo van Jorge en Ana Carolina, met wie hij in Brazilië de lijst van meest populaire artiesten aanvoert. Er is een knetterende chemie tussen de twee. De charismatische straatwijze rauwheid van Seu Jorge, en het aanstekelijke muzikale plezier van Ana Carolina maken deze registratie onweerstaanbaar. ED Ana y Jorge: Ao Vivo Sony/BMG

Liefhebbers van de Braziliaanse zanger Seu Jorge zullen hun vingers aflikken bij deze live-cd plus dvd. Ao Vivo is de registratie van een optreden in São Paulo van Jorge en Ana Carolina, met wie hij in Brazilië de lijst van meest populaire artiesten aanvoert.

Er is een knetterende chemie tussen de twee. De charismatische straatwijze rauwheid van Seu Jorge, en het aanstekelijke muzikale plezier van Ana Carolina maken deze registratie onweerstaanbaar. ED

Ana y Jorge: Ao Vivo

Sony/BMG

****-

Met medewerking van Elda Dorren, Jacob Haagsma, Frank Provoost, Leonie van der Schraaf, Saul van Stapele en Jan Vollaard