Dierentuin Jonge dieren in Artis

Dierentuin Jonge dieren in Artis In Artis is het voorjaar vroeg begonnen en bij de dieren blijft dit niet onopgemerkt. De sitatoenga's, prachtige moerasantilopes, hebben al hun eerste jong. In de Roofdiergalerij ravot een tweeling serval. En de zwarte kuifmakaken in het Apenhuis hebben een kleine apenkop. In het Gorillahuis kun je op de monitor tapir Aya met de kleine Tumpat zien, die geboren is tijdens de januaristorm. En misschien is de hoogzwangere gorilla Binti wel bevallen. Inl www.artis.nl Jonge serval in Artis...

In Artis is het voorjaar vroeg begonnen en bij de dieren blijft dit niet onopgemerkt. De sitatoenga's, prachtige moerasantilopes, hebben al hun eerste jong. In de Roofdiergalerij ravot een tweeling serval. En de zwarte kuifmakaken in het Apenhuis hebben een kleine apenkop. In het Gorillahuis kun je op de monitor tapir Aya met de kleine Tumpat zien, die geboren is tijdens de januaristorm. En misschien is de hoogzwangere gorilla Binti wel bevallen.

Inl www.artis.nl