Dierenambulance Vianen

Dierenambulance Vianen Bij de Dierenambulance in Vianen werken twaalf vrijwilligers. Sonja Spaan is hun coördinator. De Dierenambulance in Vianen is een van de armste in Nederland. „We hebben maar één wagen”, vertelt Sonja. „Daarmee rijden we van Gorkum naar Vianen tot Culemborg. Een groot gebied.” Sonja is heel blij met jullie kunstwerken. De gift kan ze goed gebruiken. „Onze kratten om dieren te vervoeren raken op.” Het geld is ook voor een zuurstofapparaat waarvoor wordt gespaard. „Als je een dier niet beademt kan het doodgaan”, legt Sonja uit. „Met het apparaat kun je een dier zuurstof geven en redden.” Op de foto gaat een zwerfhondje mee met de ambulance. (Foto Bram Budel) Een medewerkster van de dierenambulance met het zwerfhondje dat mee gaat achterin de ambulance. Voor de kinderpagina. FOTO: BRAM BUDEL Budel, Bram

Bij de Dierenambulance in Vianen werken twaalf vrijwilligers. Sonja Spaan is hun coördinator. De Dierenambulance in Vianen is een van de armste in Nederland. „We hebben maar één wagen”, vertelt Sonja. „Daarmee rijden we van Gorkum naar Vianen tot Culemborg. Een groot gebied.” Sonja is heel blij met jullie kunstwerken. De gift kan ze goed gebruiken. „Onze kratten om dieren te vervoeren raken op.” Het geld is ook voor een zuurstofapparaat waarvoor wordt gespaard. „Als je een dier niet beademt kan het doodgaan”, legt Sonja uit. „Met het apparaat kun je een dier zuurstof geven en redden.” Op de foto gaat een zwerfhondje mee met de ambulance. (Foto Bram Budel)