d’Electrique

De nieuwe voorstelling van d’Electrique Jet Lag is alleen in theater Frascati te zien. Jet Lag toont ons de laatste dag van het seizoen in een Biergarten, een zomercafé dat in de herfst wordt afgebroken. De stamgasten kijken toe. Volgens schepper Ko van den Bosch hebben zij last van een jetlag: ze staan wat misplaatst in hun omgeving en kunnen elkaar slecht verstaan. Van den Bosch kennende zal hij weinig heel laten van het decor, Frank Lammers en de mimeklas die hij heeft geronseld. Première: 9 maart. T/m 17 maart Frascati, Amsterdam. Inl. 020 - 626 6866 of www.nestheaters.nl. Foto Sanne Peper Peper, Sanne

De nieuwe voorstelling van d’Electrique Jet Lag is alleen in theater Frascati te zien. Jet Lag toont ons de laatste dag van het seizoen in een Biergarten, een zomercafé dat in de herfst wordt afgebroken. De stamgasten kijken toe. Volgens schepper Ko van den Bosch hebben zij last van een jetlag: ze staan wat misplaatst in hun omgeving en kunnen elkaar slecht verstaan. Van den Bosch kennende zal hij weinig heel laten van het decor, Frank Lammers en de mimeklas die hij heeft geronseld.

Première: 9 maart. T/m 17 maart Frascati, Amsterdam. Inl. 020 - 626 6866 of www.nestheaters.nl.