Culinair Italiaanse keuken

Culinair Italiaanse keuken Loods 6 (KNSM-eiland in Amsterdam) staat op zaterdag 10 en zondag 11 maart in het teken van Italië. Wijnproeverijen onder leiding van wijnschrijver, vinoloog en Italiaanse wijnexpert Hein Sas, in combinatie met authentieke antipasti, vers geïmporteerd uit bekende en onbekende streken in Italië. Italiaanse kooklessen bij de delicious kookschool en chocoladeproeverijen met de chocola van de firma Amedei uit Toscane. Inl. www.italia-al-dente.nl Spaghetti

Loods 6 (KNSM-eiland in Amsterdam) staat op zaterdag 10 en zondag 11 maart in het teken van Italië. Wijnproeverijen onder leiding van wijnschrijver, vinoloog en Italiaanse wijnexpert Hein Sas, in combinatie met authentieke antipasti, vers geïmporteerd uit bekende en onbekende streken in Italië. Italiaanse kooklessen bij de delicious kookschool en chocoladeproeverijen met de chocola van de firma Amedei uit Toscane.

Inl. www.italia-al-dente.nl