Chinese afvalverzamelaars

Chinese afvalverzamelaars Op deze expositie van fotografenduo WassinkLundgren wordt gekeken naar het dagelijkse ritueel van Chinese afvalverzamelaars. In de foto’s dienen de steden Beijing en Shanghai als decor voor 24 flessenoprapers die werden gefotografeerd. Gelegenheidsrapers, fulltimezoekers en schoonmakers wisselen elkaar af. Empty Bottles, Foam Amsterdam, van 9 maart t/m 11 april. www.foam.nl Op deze expositie van fotografenduo WassinkLundgren wordt gekeken naar het dagelijkse ritueel van Chinese afvalverzamelaars. In de foto’s dienen de steden Beijing en Shanghai als decor voor 24 flessenoprapers die werden gefotografeerd. Gelegenheidsrapers, fulltimezoekers en schoonmakers wisselen elkaar af. Empty Bottles, Foam Amsterdam, van 9 maart t/m 11 april. www.foam.nl WassinkLundgren

Op deze expositie van fotografenduo WassinkLundgren wordt gekeken naar het dagelijkse ritueel van Chinese afvalverzamelaars. In de foto’s dienen de steden Beijing en Shanghai als decor voor 24 flessenoprapers die werden gefotografeerd. Gelegenheidsrapers, fulltimezoekers en schoonmakers wisselen elkaar

af.

Empty Bottles, Foam Amsterdam, van 9 maart t/m 11 april. www.foam.nl