CD Rock Bezorgdheid schuilt onder toegankelijke kermissound

CD Rock Bezorgdheid schuilt onder toegankelijke kermissound Op het eerst gezicht lijken The Holloways een doorsnee Britrockgroep. Nadere inspectie leert dat hun teksten nét iets meer engagement bevatten en hun muziek folkier en organischer klinkt dan andere indierockbands. Debuutalbum So This Is Great Britain? heeft een toegankelijke kermissound, maar onder die uitbundigheid schuilt bezorgdheid over het huidige Engeland. Die verpakken de Holloways dan wel weer in opgeruimde rammelnummers. JV Holloways: So This Is Great Britain? ***-- Met medewerking van Elda Dorren, Jacob Haagsma, Frank Provoost, Leonie van der Schraaf, Saul van Stapele en Jan Vollaard Holloways: So This Is Great Britain? ***--

Op het eerst gezicht lijken The Holloways een doorsnee Britrockgroep. Nadere inspectie leert dat hun teksten nét iets meer engagement bevatten en hun muziek folkier en organischer klinkt dan andere indierockbands. Debuutalbum So This Is Great Britain? heeft een toegankelijke kermissound, maar onder die uitbundigheid schuilt bezorgdheid over het huidige Engeland. Die verpakken de Holloways dan wel weer in opgeruimde rammelnummers. JV

Holloways: So This Is Great Britain?

***--

Met medewerking van Elda Dorren, Jacob Haagsma, Frank Provoost, Leonie van der Schraaf, Saul van Stapele en Jan Vollaard