CD Pop Wild en onstuimig

CD Pop Wild en onstuimig Het debuut This is van Larsson lijkt een eerbetoon aan hun grote Belgische broer(s): Soulwax. Maar waar de gebroeders Dewaele na jarenlange draaitafelavonturen op Any minute now (2004) drums en gitaren onderdompelden in decadente elektronica, klinkt Larsson nog wild en onstuimig. Dat er een drumcomputerverbod geldt, wil nog niet zeggen dat er niet mag worden gedanst. En ook al zeurt een synthesizer soms om aandacht, goede riffs gaan altijd voor. FP Larsson: This is (Astronaut/ Munich) ****- Met medewerking van Elda Dorren, Jacob Haagsma, Frank Provoost, Leonie van der Schraaf, Saul van Stapele en Jan Vollaard Larsson: This is (Astronaut/ Munich)

Het debuut This is van Larsson lijkt een eerbetoon aan hun grote Belgische broer(s): Soulwax. Maar waar de gebroeders Dewaele na jarenlange draaitafelavonturen op Any minute now (2004) drums en gitaren onderdompelden in decadente elektronica, klinkt Larsson nog wild en onstuimig.

Dat er een drumcomputerverbod geldt, wil nog niet zeggen dat er niet mag worden gedanst. En ook al zeurt een synthesizer soms om aandacht, goede riffs gaan altijd voor. FP

Larsson: This is (Astronaut/ Munich)

****-

Met medewerking van Elda Dorren, Jacob Haagsma, Frank Provoost, Leonie van der Schraaf, Saul van Stapele en Jan Vollaard