Brussel Ontwerpen van MVRDV

Brussel Ontwerpen van MVRDV Eén van de meest opzienbarende architectenbureaus van dit moment is het Rotterdamse MVRDV. Bekende projecten van het bureau zijn de VPRO Villa, de kamers van het Amsterdamse Lloyd Hotel en het nieuwe gebouw van poppodium Effenaar in Eindhoven. De tentoonstelling Piece by Piece in Brussel laat de veelzijdigheid van MVRDV’s methodologie zien aan de hand van maquettes, foto’s, tekeningen, materialen en video. Piece by Piece, t/m 11 maart, Argos, Brussel, www.argosarts.org amsterdam lloyds hotel foto rien zilvold Zilvold, Rien

Eén van de meest opzienbarende architectenbureaus van dit moment is het Rotterdamse MVRDV. Bekende projecten van het bureau zijn de VPRO Villa, de kamers van het Amsterdamse Lloyd Hotel en het nieuwe gebouw van poppodium Effenaar in Eindhoven. De tentoonstelling Piece by Piece in Brussel laat de veelzijdigheid van MVRDV’s methodologie zien aan de hand van maquettes, foto’s, tekeningen, materialen en video.

Piece by Piece, t/m 11 maart, Argos, Brussel, www.argosarts.org