Woody van Amen

Woody van Amen De gretigheid waarmee Woody van Amen (1936) de wereld bekijkt, zie je al veertig jaar aan zijn kunst af. Het maakte dat hij in de jaren zestig een van de eerste Pop Art kunstenaars van Nederland werd, en later een van de grootste. Aan de lichtkunstwerken, die hij sinds die tijd maakt is een expositie gewijd in de lichtstad Eindhoven, zijn geboorteplaats. Ze zijn ingedeeld in drie periodes: Pop Art, Indonesië en Taxat. Woody van Amen t/m 3 juni bij het Centrum Kunstlicht in de Kunst, Emmasingel 31, Eindhoven. Di-zo 12-16u. Woody van Amen De gretigheid waarmee Woody van Amen (1936) de wereld bekijkt, zie je al veertig jaar aan zijn kunst af. Het maakte dat hij in de jaren zestig een van de eerste Pop Art kunstenaars van Nederland werd, en later een van de grootste. Aan de lichtkunstwerken, die hij sinds die tijd maakt is een expositie gewijd in de lichtstad Eindhoven, zijn geboorteplaats. Ze zijn ingedeeld in drie periodes: Pop Art, Indonesië en Taxat. Woody van Amen t/m 3 juni bij het Centrum Kunstlicht in de Kunst, Emmasingel 31, Eindhoven. Di-zo 12-16u.

De gretigheid waarmee Woody van Amen (1936) de wereld bekijkt, zie je al veertig jaar aan zijn kunst af. Het maakte dat hij in de jaren zestig een van de eerste Pop Art kunstenaars van Nederland werd, en later een van de grootste. Aan de lichtkunstwerken, die hij sinds die tijd maakt is een expositie gewijd in de lichtstad Eindhoven, zijn geboorteplaats. Ze zijn ingedeeld in drie periodes: Pop Art, Indonesië en Taxat.

Woody van Amen t/m 3 juni bij het Centrum Kunstlicht in de Kunst, Emmasingel 31, Eindhoven. Di-zo 12-16u.