Nelly Furtado

Nelly Furtado Van fado tot hiphop, van rock tot reggaeton, alle muziekstijlen komen aan bod in de luchtige popmuziek van de Canadees/Portugese zangeres Nelly Furtado die producer Timbaland inschakelde voor haar derde album Loose met de hits Promiscuous en Maneater. Ten tijde van haar debuut Whoa, Nelly! uit 2000 werd ze nog getipt als een nieuwe Madonna, maar inmiddels heeft Furtado op eigen kracht een prominent plekje in het pantheon van de pop veroverd. 13 en 15 maart HMH, Amsterdam-ZO Canadian singer Nelly Furtado performs on stage during the first concert of her German tour 25 February 2007 in Dusseldorf, western Germany, where she presented songs of her new album "Loose". AFP PHOTO DDP/MICHAEL GOTTSCHALK GERMANY OUT AFP

Van fado tot hiphop, van rock tot reggaeton, alle muziekstijlen komen aan bod in de luchtige popmuziek van de Canadees/Portugese zangeres Nelly Furtado die producer Timbaland inschakelde voor haar derde album Loose met de hits Promiscuous en Maneater. Ten tijde van haar debuut Whoa, Nelly! uit 2000 werd ze nog getipt als een nieuwe Madonna, maar inmiddels heeft Furtado op eigen kracht een prominent plekje in het pantheon van de pop veroverd.

13 en 15 maart HMH, Amsterdam-ZO.