Kasper van Kooten

Kasper van Kooten „'t Is geen cabaret hè, vanavond, 't is muziek,” zegt Kasper van Kooten, hoewel zijn verhalen af en toe toch danig op conferences gaan lijken. Maar in zijn nieuwe show Zangzaad zingt hij vooral grillige, grappige en gevoelige liedjes - een muzikale autobiografie met een ironische ondertoon. Over de successen van zijn schoolbandje, vocale aanstellerij in de arrenbie, het belang van de drumpartij in veel hits en de dictie van James Brown. Zijn kracht schuilt in de combinatie: muzikaal en cabaretesk tegelijk. Tournee t/m 28/5. Info: 020-6164004, www.humstu.nl

„'t Is geen cabaret hè, vanavond, 't is muziek,” zegt Kasper van Kooten, hoewel zijn verhalen af en toe toch danig op conferences gaan lijken. Maar in zijn nieuwe show Zangzaad zingt hij vooral grillige, grappige en gevoelige liedjes - een muzikale autobiografie met een ironische ondertoon. Over de successen van zijn schoolbandje, vocale aanstellerij in de arrenbie, het belang van de drumpartij in veel hits en de dictie van James Brown. Zijn kracht schuilt in de combinatie: muzikaal en cabaretesk tegelijk.

Tournee t/m 28/5. Info: 020-6164004, www.humstu.nl