Freedom Writers

Freedom Writers De boodschap van Freedom Writers is belangrijker dan de film, maar de film is onderhoudend genoeg. Richard LaGravenese verfilmde het ware verhaal van een klas achterstandskinderen in Los Angeles die door de komst van een nieuwe lerares ineens een andere blik op de wereld krijgen. Aan het eind zijn het niet langer door alle rassenhaat van de getto’s verscheurde verschoppelingen van het begin, maar open, geïnteresseerde en ronduit liefhebbende kinderen. Met: Hillary Swank, April Hernandez, Deance Wyatt, Imelda Staunton,Scott Glenn. In: 20 bioscopen. scene uit de film Freedom Writers (2007) (L to R) Patrick Dempsey as Scott, Hilary Swank as Erin Gruwell. Trueblood, Jaimie

De boodschap van Freedom Writers is belangrijker dan de film, maar de film is onderhoudend genoeg. Richard LaGravenese verfilmde het ware verhaal van een klas achterstandskinderen in Los Angeles die door de komst van een nieuwe lerares ineens een andere blik op de wereld krijgen. Aan het eind zijn het niet langer door alle rassenhaat van de getto’s verscheurde verschoppelingen van het begin, maar open, geïnteresseerde en ronduit liefhebbende kinderen.

Met: Hillary Swank, April Hernandez, Deance Wyatt, Imelda Staunton,Scott Glenn. In: 20 bioscopen.