Dollywood

Dollywood Met behulp van video en een legertje poppen, speelt Servaes Nelissen In Dollywood een hele dorpstragedie na. Het dorp wordt ontwricht door de komst van plastisch chirurg Bleek. De rioolwerker Conijn ziet zijn vrouw van hem vervreemden na de ingrepen van Bleek. Nelissens vindingrijkheid is enorm. Kleurige deurmatten stellen bloembollenvelden voor. En twee druk betaste sinaasappels zijn de borsten van een patiënte. Een voorstelling over de maakbaarheid van het menselijk lot. Tournee t/m 7/4. Inl. www.servaesnelissen.nl.

Met behulp van video en een legertje poppen, speelt Servaes Nelissen In Dollywood een hele dorpstragedie na. Het dorp wordt ontwricht door de komst van plastisch chirurg Bleek. De rioolwerker Conijn ziet zijn vrouw van hem vervreemden na de ingrepen van Bleek. Nelissens vindingrijkheid is enorm. Kleurige deurmatten stellen bloembollenvelden voor. En twee druk betaste sinaasappels zijn de borsten van een patiënte. Een voorstelling over de maakbaarheid van het menselijk lot.

Tournee t/m 7/4. Inl. www.servaesnelissen.nl.