Brandje? Rap gaan cricketen

De cricketspelers van Pakistan en Zuid-Afrika kregen gisteren in Port-of-Spain in Trinidad een ongewone wake-upcall. Het personeel van het hotel waar de teams verblijven tijdens de voorbereiding op het WK, ging de kamers af met de mededeling dat de spelers het hotel moesten verlaten. Vanwege brand, waarschijnlijk door een gaslek, werd het hotel geëvacueerd.

Terwijl de spelers van Pakistan wachtten op de parkeerplaats, ging het team van Zuid-Afrika, op 16 maart de eerste tegenstander van Nederland op het WK cricket, gewoon naar de training. Na vierenhalf uur mochten alle gasten het hotel weer in. Er raakten geen spelers gewond.

Ierland en Canada verblijven in hetzelfde hotel in Trinidad, maar waren al aan het trainen toen de brand uitbrak. Dinsdag begint het WK met een duel tussen Pakistan en West Indies.