Beethoven/Sjostakovitsj

Beethoven/Sjostakovitsj De Franse dirigent Jaen-Jacques Kantorow leidt de Radio Kamer Filharmonie in ‘De Vrijdag van Vredenburg’, rechtstreeks op Radio 4, in een concert met muziek van Beethoven en Sjostakovitsj. Van Beethoven klinken de ouvertures Coriolan en Egmont, van Sjostakovitsj de Zes gedichten van Marina Tsvetajeva (gezongen door Margriet van Reisen) en de Kammersinfonie op. 73a in de bewerking van Rudolf Barsjai. De Vrijdag van Vredenburg: 9 maart 20u15 MC Vredenburg Utrecht res 030 2314544. Ludwig von Beethoven (1770-1827)

De Franse dirigent Jaen-Jacques Kantorow leidt de Radio Kamer Filharmonie in ‘De Vrijdag van Vredenburg’, rechtstreeks op Radio 4, in een concert met muziek van Beethoven en Sjostakovitsj.

Van Beethoven klinken de ouvertures Coriolan en Egmont, van Sjostakovitsj de Zes gedichten van Marina Tsvetajeva (gezongen door Margriet van Reisen) en de Kammersinfonie op. 73a in de bewerking van Rudolf Barsjai.

De Vrijdag van Vredenburg: 9 maart 20u15 MC Vredenburg Utrecht res 030 2314544.