4x In Beeld

Strandloop, Noordwijk Lars van de Brink, alleen voor publicatie nrc.next in beeld 8 maart 2007. Verder gebruik alleen in overleg met de fotograaf. Brink, Lars van den

Spaar ze alle vier!

Lars van den Brink, die regelmatig voor nrc.next fotografeert, heeft de dertig ‘mooiste’ hardloopevenementen vastgelegd in een boek dat zaterdag verschijnt. Vier van zijn foto’s staan vandaag op de ‘In Beeld’ (pagina’s 16 en 17). Althans: we hebben bij wijze van experiment onze twee drukpersen vannacht elk één keer stilgezet en de platen verwisseld. Dat betekent dat in een deel van de oplage de Kerstcross in Opmeer staat, in een ander deel de Strandloop in Noordwijk, in weer een ander deel een foto die is genomen tijdens de halve marathon van Egmond en in een vierde deel van de oplage de Damloop.

De vier foto’s zijn gratis te downloaden via het nextlog. Ruilen of verzamelen van deze vier verschillende edities van nrc.next kan ook.

Download en print de foto’s en lees over het ontstaan van dit idee op nrc.nl/nextlog