PSV is klaar voor stunt tegen Arsenal

Hoewel vanavond in het beslissende Champions-Leagueduel tegen Arsenal veel spelers ontbreken, vooral in de verdediging, heeft PSV-trainer Ronald Koeman vertrouwen in een goede afloop. De voetbalclub uit Eindhoven verdedigt een 1-0 voorsprong uit de thuiswedstrijd van twee weken geleden. Tegen de Engelse topclub kunnen Jan Kromkamp, Manuel da Costa, Michael Reiziger, Patrick Kluivert en Eduardo Alcides om uiteenlopende redenen niet meedoen. Koeman: „Ik denk echt dat we een heel goede kans hebben. Dat voel ik zo, dat is niet gespeeld.”

Bij Arsenal is Thierry Henry op tijd fit. De Franse spits werkte gisteren met succes een training af. Trainer Arsène Wenger van Arsenal mist vanavond voor eigen publiek Robin van Persie, Philippe Senderos, Emmanuel Eboué, Tomas Rosicky en Justin Hoyte.

Arsenal-PSV begint om 20.45 uur. De overige drie duels zijn AC-Milan-Celtic (eerste duel 0-0), Bayern München-Real Madrid (eerste duel 2-3) en Manchester United-Lille (eerste duel 1-0). Vrijdag is de loting voor de kwartfinales.