PSV`er De Jong niet speelgerechtigd

EINDHOVEN, 6 maart. John de Jong is vandaag niet met PSV meegereisd naar Londen voor de Champions League-wedstrijd tegen Arsenal van morgenavond. De middenvelder, door trainer Ronald Koeman op het laatste moment toegevoegd aan de selectie, blijkt niet speelgerechtigd. Op 31 augustus moest PSV bij de UEFA een lijst van 25 spelers indienen die in de groepsfase van de Champions League in actie mochten komen. ”Omdat De Jong op dat moment nog geblesseerd was, is ervoor gekozen om andere spelers op de lijst te plaatsen”, aldus manager voetbalzaken Stan Valckx. PSV verdedigt morgen een 1-0 voorsprong uit het duel in Eindhoven. In Londen staat een plaats in de kwartfinale van de Champions League op het spel. PSV kan ook geen beroep doen op verdedigers Manuel Da Costa (keelonsteking en koorts) en Jan Kromkamp (hamstringblessure).