Overige Films

Cannonball Run II (Hal Needham, 1984, VS). Onvermijdelijke vervolgfilm grossiert onverschillig in autostunts, schmierende sterren en pikant bedoelde decolletés. Met Burt Reynolds, Dom DeLuise, Dean Martin, Sammy Davis jr, Shirley MacLaine. Veronica, 20.30-22.30u.

Moonraker (Lewis Gilbert, 1979, Engeland). Elfde, ongewoon soepele James Bond-film waarin Roger Moore behalve Venetië, Rio de Janeiro en het Braziliaanse oerwoud ook het heelal aandoet. Met Richard Kiel, alias Jaws. WDR, 22.00-24.00u., nagesynchroniseerd.

The Defiant Ones (Stanley Kramer, 1958, VS). Explosief maar eenduidig avonturendrama. Blanke Tony Curtis en zwarte Sidney Poitier als twee voortvluchtige gevangenen die over en weer haatgevoelens koesteren maar aan elkaar geketend zitten. Mooi spel compenseert enigszins opzichtige symboliek. ARD, 1.50-3.20u., nagesynchroniseerd.