Tankauto rijdt woning binnen

Tankauto rijdt woning binnen Westervelde, 5 maart. In het Drentse Westervelde is vanochtend een tankauto met benzine een woning aan de Hoofdweg binnengereden. Er zijn voor zo ver bekend geen dodelijke slachtoffers gevallen. De chauffeur is vermoedelijk onwel geworden alvorens hij het huis binnenreed, zo meldt het ANP. De man werd bekneld aangetroffen. Volgens een politiewoordvoerder lekt er geen benzine en is er geen ontploffingsgevaar. Het is nog onbekend of er in de woning gewonden zijn gevallen. Westervelde ligt in het uiterste noorden van Drenthe. Foto WFA/Peter Stevens WFA00:Tankauto ramt woning:Westervelde;05-03-2007 Een met 35.000 lieter gevulde tankauto is vanmorgen een woning ingereden. De bewoners waren met vakantie. De chauffeur raakte bekneld. WFA/ps/str. Peter Stevens Fotografie WFA;Stevens, Peter