Overige Films

Die Hard with a Vengeance (John McTiernan, 1995, VS). Derde deel in avonturenserie is superieure actiefilm. Schurk Jeremy Irons stuurt rechercheur Bruce Willis en diens burgermaat Samuel L. Jackson op vossenjacht door snikheet New York. SBS6, 20.30-23.10u., onderbroken door Hart van Nederland.

Fight Club (David Fincher, 1999, VS/Duitsland). Mannelijke agressie is zowel het kwaad als de verlossing in omstreden, gewiekste satire van de regisseur van Se7en. Verveelde zakenman Edward Norton en anarchist Brad Pitt beginnen een vechtclub waar men elkaar onbekommerd in elkaar mag slaan. Veronica, 22.30-1.05u.

Last Embrace (Jonathan Demme, 1979, VS). In Hitchcockiaanse stijloefening van latere regisseur van The Silence of the Lambs ontdekt geheim agent dat hij slachtoffer is van een tegen joden gericht complot. Met Roy Scheider. BBC1, 0.45-2.25u.