Het wijde land

Het wijde land TONEEL De Theatercompagnie speelt Het wijde land (1911) van Arthur Schnitzler, over de kantelende liefdesmoraal. Theu Boermans regisseert, Mark Rietman en Anneke Blok spelen het echtpaar dat uit elkaar drijft als het de huwelijkse trouw laat varen. „Theu Boermans laat wederom zien dat hij ook best zonder nadrukkelijke vormexperimenten of bewerkingen kan. Helder en inzichtelijk, in een weldadig laag tempo, ontvouwt hij voor ons de zedenschets. Met Het wijde land heeft de Theatercompagnie een van de rijkste en meest wijze voorstelling van het seizoen geleverd.” Wilfred Takken, 26 februari 2007 Tournee t/m 26/4. Inl. 5205310 of www.theatercompagnie.nl

De Theatercompagnie speelt Het wijde land (1911) van Arthur Schnitzler, over de kantelende liefdesmoraal. Theu Boermans regisseert, Mark Rietman en Anneke Blok spelen het echtpaar dat uit elkaar drijft als het de huwelijkse trouw laat varen.

„Theu Boermans laat wederom zien dat hij ook best zonder nadrukkelijke vormexperimenten of bewerkingen kan. Helder en inzichtelijk, in een weldadig laag tempo, ontvouwt hij voor ons de zedenschets. Met Het wijde land heeft de Theatercompagnie een van de rijkste en meest wijze voorstelling van het seizoen geleverd.”

Wilfred Takken, 26 februari 2007

Tournee t/m 26/4. Inl. 5205310 of www.theatercompagnie.nl