Dapperheidsdiploma

Ik was op woensdag naar het ziekenhuis voor een operatie. Mijn keelamandelen gingen eruit en mijn neusamandel, en toen kreeg ik ook een nieuw buisje in mijn oor. Ik moest het langste van iedereen in het ziekenhuis blijven en het deed heel erg pijn. Ik moest er zelfs van huilen. Van de dokter heb ik een dapperheidsdiploma gekregen met een plaatje van K3 erop. En ik kreeg thuis ook nog cadeautjes. Vanavond mag ik lekker lang opblijven en op de bank liggen. Ik ben alweer thuis.

Het oude buisje zat er nog wel in, maar die deed het niet goed, omdat-ie los was. En die kreeg ik mee in een doosje. En weet je, toen ik thuis kwam wou mijn broertje dat doosje hebben en toen viel het buisje op de grond. En dat is heel klein en ik ging met mama op de grond zoeken en ik heb ‘em weer gevonden. Dat was het.

Operatie-nieuws van Donna Zegwaart, 5 jaar uit Nieuwegein