The Departed

The Departed Met vier Oscars was The Departed van Martin Scorsese dé grote winnaar van 29-ste Oscaruitreiking afgelopen zondag. Scorsese situeerde zijn glorieuze remake van de Hongkongse thriller Infernal Affairs in Boston, waar een agent infiltreert in de maffia en een gangster zich ingraaft bij de politie. Matt Damon en Leonardo DiCaprio waren nooit beter, en dan is er toch nog Jack Nicholson als de maffiabaas om de show van hen te stelen. Regie: Martin Scorsese. Met: Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Alec Baldwin, Martin Sheen, Ray Winstone. In: 23 bioscopen. PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION. Cooper, Andrew

Met vier Oscars was The Departed van Martin Scorsese dé grote winnaar van 29-ste Oscaruitreiking afgelopen zondag. Scorsese situeerde zijn glorieuze remake van de Hongkongse thriller Infernal Affairs in Boston, waar een agent infiltreert in de maffia en een gangster zich ingraaft bij de politie. Matt Damon en Leonardo DiCaprio waren nooit beter, en dan is er toch nog Jack Nicholson als de maffiabaas om de show van hen te stelen.

Regie: Martin Scorsese. Met: Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Alec Baldwin, Martin Sheen, Ray Winstone. In: 23 bioscopen.