Dollywood

Dollywood Met behulp van video en een legertje poppen, speelt Servaes Nelissen In Dollywood een hele dorpstragedie na. Het dorp wordt ontwricht door de kost van plastisch chirurg Bleek. De rioolwerker Conijn ziet zijn vrouw van hem vervreemden na de ingrepen van Bleek. Nelissens vindingrijkheid is enorm. Kleurige deurmatten stellen bloembollenvelden voor. En twee druk betaste sinaasappels zijn de borsten van een patiënte. Een voorstelling over de maakbaarheid van het menselijk lot. Tournee t/m 7/4. Inl. www.servaesnelissen.nl. Vrst: Dollywood Formaat: jpeg - RGB Pixels: 200 dpi Omvang: 2,4 MB Fotograaf: © Servaes Nelissen Naamsvermelding: niet verplicht Vrst: Kom maar bij het vrouwtje Formaat: jpeg Pixels: 300 dpi Omvang: 1.1 MB Fotograaf: © Leo van Velzen Naamsvermelding: verplicht Vrst: Op dagen van scherp licht Formaat: jpeg Pixels: 300 dpi Omvang: 1.1 MB Foto: © Hans Aarsman Naamsvermelding: verplicht Nelissen, Servaes

Met behulp van video en een legertje poppen, speelt Servaes Nelissen In Dollywood een hele dorpstragedie na. Het dorp wordt ontwricht door de kost van plastisch chirurg Bleek. De rioolwerker Conijn ziet zijn vrouw van hem vervreemden na de ingrepen van Bleek. Nelissens vindingrijkheid is enorm. Kleurige deurmatten stellen bloembollenvelden voor. En twee druk betaste sinaasappels zijn de borsten van een patiënte. Een voorstelling over de maakbaarheid van het menselijk lot.

Tournee t/m 7/4. Inl. www.servaesnelissen.nl.