De Hompelaar

De Hompelaar In jeugdvoorstelling De Hompelaar van Wederzijds en Gnaffel lijkt een dozijn bizarre mensen en levensechte poppen zo weggelopen uit een schilderij van Jeroen Bosch. Onder de idylle van een „dakpanrood, groengeluikt ansichtkaartendorp“ gebeuren verschrikkelijke dingen. Kalle, een weesjongen met een hompelbeen, blijft hopen op een betere toekomst. Regisseur en toneelschrijver Ad de Bont biedt ‘wrede poëzie’. Iets te wreed soms, maar het stuk werkt toe naar een gelukzalige loutering. Tournee: t/m 28 april. Inl 020-6230623 of www.stipproducties.nl

In jeugdvoorstelling De Hompelaar van Wederzijds en Gnaffel lijkt een dozijn bizarre mensen en levensechte poppen zo weggelopen uit een schilderij van Jeroen Bosch. Onder de idylle van een „dakpanrood, groengeluikt ansichtkaartendorp“ gebeuren verschrikkelijke dingen. Kalle, een weesjongen met een hompelbeen, blijft hopen op een betere toekomst. Regisseur en toneelschrijver Ad de Bont biedt ‘wrede poëzie’. Iets te wreed soms, maar het stuk werkt toe naar een gelukzalige loutering.

Tournee: t/m 28 april. Inl 020-6230623 of www.stipproducties.nl