De grote verhuizing

De grote verhuizing Na een grote overstroming reist Aya met haar ouders naar een nieuw, vreemd land. Ze heeft alles achter moeten laten en klampt zich vast aan haar koffertje, waarvan niemand weet wat er in zit. Dan staat opeens Jip, de zoon van de kapitein, voor haar. Hij komt uit het land waar Aya naar op weg is. Jip wil Aya opvrolijken en vriendjes worden... De grote verhuizing is een krokusvakantievoorstelling met film, theater en muziek. Regie: Frank Roumen. Met: Carolien Borgers en Lieuwe Roonder. V.a. 6 jaar. T/m 4 maart en 7 maart. Filmmuseum Vondelpark scene uit de film De Grote Verhuizing FOTO: Filmmuseum Filmmuseum

Na een grote overstroming reist Aya met haar ouders naar een nieuw, vreemd land. Ze heeft alles achter moeten laten en klampt zich vast aan haar koffertje, waarvan niemand weet wat er in zit. Dan staat opeens Jip, de zoon van de kapitein, voor haar. Hij komt uit het land waar Aya naar op weg is. Jip wil Aya opvrolijken en vriendjes worden... De grote verhuizing is een krokusvakantievoorstelling met film, theater en muziek.

Regie: Frank Roumen. Met: Carolien Borgers en Lieuwe Roonder. V.a. 6 jaar. T/m 4 maart en 7 maart. Filmmuseum Vondelpark