Bromheads Jacket

Bromheads Jacket Wildste exponent van de golf van nieuwe bands uit Sheffield, die op London Calling al eens lieten zien dat explosieve gitaarrock aan impact wint met een zanger die van het podium stort en zijn optreden met bebloed voorhoofd afmaakt. Het lijkt een weloverwogen act, want ook bij andere optredens liet Bromheads Jacket een spoor van vernieling en vuige rock & roll-opwinding achter. 1 maart Paradiso, Amsterdam, 2 maart Kultuurhuis Bosch, Arnhem, 3 maart Rotown, Rotterdam.

Wildste exponent van de golf van nieuwe bands uit Sheffield, die op London Calling al eens lieten zien dat explosieve gitaarrock aan impact wint met een zanger die van het podium stort en zijn optreden met bebloed voorhoofd afmaakt.

Het lijkt een weloverwogen act, want ook bij andere optredens liet Bromheads Jacket een spoor van vernieling en vuige rock & roll-opwinding achter.

1 maart Paradiso, Amsterdam, 2 maart Kultuurhuis Bosch, Arnhem, 3 maart Rotown, Rotterdam.