2 een bundel uit 1911-1918

2 een bundel uit 1911-1918 Fay Lovsky Nescio:De Uitvreter/ Titaantjes/ Dichtertje 160 blz, € 14,95 ‘Hiphoppers, gabbers, punks, hippies, nozems, zwarte coltruien. Variaties op hetzelfde thema: jeugdvriendschap, verbondenheid in de tijd, de nieuwe generatie gaat het maken, kijk uit! Ook in de jaren tien van de vorige eeuw. Overal in Europa oorlog, behalve in Nederland. En Nescio schrijft, in zijn merkwaardige spelling, die zich niets aantrekt van groene boekjes: Titaantjes en De uitvreter, en, iets afstandelijker, Dichtertje. Jongens waren we, en we zouden ze een poepie laten ruiken, en nooitnooitnooit zouden wij zwichten voor de burgermansstatus. Die dure eed, als tiener gezworen, is van alle tijden’ zangeres

Nescio:De Uitvreter/ Titaantjes/ Dichtertje

160 blz, € 14,95

‘Hiphoppers, gabbers, punks, hippies, nozems, zwarte coltruien. Variaties op hetzelfde thema: jeugdvriendschap, verbondenheid in de tijd, de nieuwe generatie gaat het maken, kijk uit! Ook in de jaren tien van de vorige eeuw. Overal in Europa oorlog, behalve in Nederland. En Nescio schrijft, in zijn merkwaardige spelling, die zich niets aantrekt van groene boekjes: Titaantjes en De uitvreter, en, iets afstandelijker, Dichtertje. Jongens waren we, en we zouden ze een poepie laten ruiken, en nooitnooitnooit zouden wij zwichten voor de burgermansstatus. Die dure eed, als tiener gezworen, is van alle tijden’

zangeres

    • Fay Lovsky