Wegereef laat ook bekerwedstrijd NAC-PSV lopen

Rotterdam, 28 febr. Scheidsrechter Jan Wegereef fluit vanavond niet de bekerwedstrijd tussen NAC en PSV. De arbiter en voetbalbond KNVB hebben dit gisteren gezamenlijk besloten. Eerder werd al bekend dat Wegereef voorlopig geen wedstrijden van Ajax meer fluit, nadat hij afgelopen zondag tijdens AZ-Ajax een discutabel doelpunt van AZ had goedgekeurd. Jaap Uilenberg, coördinator van de scheidsrechtercommissie van de KNVB, oordeelde dat de arbiter het doelpunt had moeten afkeuren. Vrijdagavond is Wegereef in de eerste divisie (MVV-RBC) actief. Volgens de KNVB houdt dat verband met een internationale wedstrijd voor Wegereef die komende week op het programma staat. Pieter Vink is aangewezen als vervanger voor Wegereef in het bekerduel tussen NAC en PSV.