Steun Morales na overstromingen

Steun Morales na overstromingen La Paz. De Boliviaanse president Evo Morales (met bloemenslingers) heeft gisteren in de stad Trinidad beloofd om duizend nieuwe huizen te bouwen. De stad, met 90.000 inwoners, is zwaar getroffen door de overstromingen in Bolivia. In het land zijn meer dan 22.500 stuks vee omgekomen door het water en is 200.000 hectare akkerland verwoest. Grote delen van de stad Trinidad staan al weken onder water. Foto Reuters Bolivian President Evo Morales visits a flooded area on the outskirts Trinidad, Beni, some 400 km (248 miles) northeast of La Paz, February 27, 2007. The Bolivian government is drawing up plans to evacuate the northeastern city of Trinidad, which has over 90,000 inhabitants, if devastating flooding worsens, Morales said on Sunday. REUTERS/David Mercado (BOLIVIA) REUTERS