Overige films

Dr. T & the Women (Robert Altman, 2000, VS). Altman betoont zich een oude man in ensemblefilm met Richard Gere als gynaecoloog die een onbenullig soort bewondering koestert voor de vele vrouwen om hem heen. Ook met Helen Hunt, Farrah Fawcett, Laura Dern, Liv Tyler. RTL5, 20.30-22.40u., onderbroken door reclame.

Drop Dead Gorgeous (Michael Patrick Jann, 1999, VS). Amerikaanse hypocrisie wordt met gemak onderuit gehaald in satire over Amerikaanse missverkiezing. Met Kirstie Alley en Ellen Barkin als moeders. BBC1, 0.25-1.55u.

Erik of het klein insectenboek (4) (Gidi van Liempd, 2004, Nederland/België). Zesdelige televisieversie van even vakkundige als brave kinderfilm naar de allegorische novelle van Godfried Bomans. Met echte acteurs in verbluffende kostuums van Rien Bekkers. Geschikt voor kinderen van pakweg 7 tot 11 jaar. Morgen, Ned.3, 10.05-10.30u.