Israël bemoeilijkt Palestijns herstel

Israël bemoeilijkt Palestijns herstel Nablus, 28 febr. Palestijnse elektriciens waren gisteren bezig met herstelwerkzaamheden in Nablus, op de Westelijke Jordaanoever. Het Israëlische leger voerde het afgelopen weekeinde een grote operatie uit tegen vermeende extremisten in de stad. Daarbij werden veel verwoestingen aangericht. In eerste instantie trokken de Israëliërs zich terug, maar vandaag had een nieuwe militaire actie nabij Nablus plaats en werden veel inwoners van de stad gedwongen om in hun huizen te blijven. Foto AFP Palestinian workers fix electrical cables in the West Bank old city of Nablus, 27 February 2007. Palestinians living in Nablus are picking up the thread of daily life after Israel pulled back from its biggest military crackdown on the occupied West Bank city in months. AFP PHOTO/JAAFAR ASHTIYEH AFP